Marina Subirats presenta «Forjar un hombre, moldear una mujer» a Barcelona

Marina Subirats amb Eva Peruga, Gemma Lienas i Ma Àngels Viladot

El passat 21 de maig Marina Subirats va presentar el seu llibre, «Forjar un hombre, moldear una mujer» a la Llibreria Alibri de Barcelona. A la presentació la van acompanyar, Eva Peruga, periodista i Defensora de la Igualtat a El periódico de Catalunya, Gemma Lienas, escriptora i la Directora de la Col·lecció Aresta Dones/Aresta Mujeres, Ma Àngels Viladot. També, altres personalitats del món acadèmic i de la cultura, i lectors i lectores dels seus llibres, van assistir i participar en la presentació d’aquest nou llibre de Marina Subirats.

Algunes de les qüestions que Marina Subirats ha tractat al seu llibre són aquestes: «Som homes i dones diferents per naturalesa? O és més aviat la societat la que construeix les nostres diferències i desigualtats? Marina Subirats ens proposa en aquest llibre oblidar aquest vell debat i concentrar-nos en descobrir els dispositius culturals que segueixen transmetent els gèneres sense que siguem conscients d’això, sense que ni tan sols hi estiguem d’acord. Les seduccions de la nostra cultura, que ens inculquen mandats ancestrals sota la forma del joc i la diversió. I que, no obstant això, tenen conseqüències nefastes sobre les nostres vides de persones del segle XXI, que ja tenen altres necessitats i altres urgències que les de les generacions passades….»

Aquí teniu el vídeo que vam realitzar durant la presentació. Esperem que us agradi.

El llibre el podeu trobar ja a la Llibreria Alibri i a La Central. També està disponible a les principals llibreries de Barcelona.

3 comentarios en “Marina Subirats presenta «Forjar un hombre, moldear una mujer» a Barcelona

  1. Vaig està a la presentació em va agradar molt. Crec que la Marina Subirats és una referent per a moltes dones catalanes, una gran sociòloga i com bé deia l’Eva Peruga, és una pensadora que alguns dels dirigents d’aquest país se l’haurien d’escoltar més sovint. Un llibre magnífic.

    • Gràcies pel teu comentari María, és important que expresseu el vostre punt de vista, el que penseu de les autores de la nostra col·lecció i de la seva obra.Farem arribar el teu comentari a Marina Subirats. Salutacions. Equip Aresta Mujeres

  2. A mi em va agradar molt l’exposició que va fer la Gemma Lienas, sobre l’obra de la Marina Subirats. Totes dues gran dones compromeses amb la defensa dels drets de les dones, aquí i arreu. Calen més dones com elles, per fer front a tot el que està passant al món, però necessitem una aliança forta amb els homes sensibles, els que són feministes, són els que volen la igualtat com nosaltres. En fi, resta molt per fer suposo. Em va agradar molt ser-hi a la presentació. Aquesta col·lecció promet molt, ja estic esperant els propers llibres a veure per a quan.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s